AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan’dan Regaip Kandili Mesajı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çağlayan, Regaip Kandili’nin rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi olduğunu vurgulayarak, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliği güçlendirmek için önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.

SİYASET - 24-12-2025 19:24

Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirten Çağlayan, “Bu müstesna gece; kalplerimizi arındırmak, dualarımızı çoğaltmak ve toplumsal dayanışmamızı daha da pekiştirmek adına büyük bir anlam taşımaktadır” dedi.

Mesajında dua ve temennilere de yer veren Çağlayan, Yüce Allah’tan edilen duaların kabul olmasını, gönüllerin huzurla dolmasını ve kardeşlik bağlarının daim olmasını niyaz etti. Regaip Kandili’nin ülkemize, şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Çağlayan, Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Samet Çağlayan mesajını, “Rabbimiz! Bizi bağışla, bize merhamet et ve işlerimizi hayırla neticelendir” duasıyla tamamlarken, başta Adapazarlı vatandaşlar olmak üzere tüm vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı.

Günün Diğer Haberleri