Bilim İnsanları ve Mucitler Derneği'nden "O" 2 yeni belediye başkanına ziyaret

Bilim İnsanları ve Mucitler Genel Merkezi, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ve Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YEREL - 27-04-2024 10:26

Genel Başkan Yusuf Uygur, ziyarette plaket takdiminde bulunarak anlamlı bir jestte bulundu. Ziyarette Mikron Grubu'nun sahiplerinden ve SDG Mühendisliğin sahibi Ömer Turit, BİMUD Medikal Kurulu Başkanı İlhami Dinç ve Altay Mobilya Dekorasyonun Sahibi Akın Turan hazır bulundu.

Sakarya'nın geleceğine yönelik projelerini anlatan heyet, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Yoğun bir şekilde ziyaret programları devam eden Başkanlar ziyaretçilere yakın ilgi ve alaka göstererek, daha sonraki zamanlarda detaylı görüşmelerde bulunmak üzere iş birliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler. Projelerde Belediyelere de kazanç kapılarının açılarak bu kazancın sonuçta halka yansıtılması planlanıyor. Bu samimi ve işbirlikçi ziyaret, Sakarya'nın geleceğine ışık tutacak, sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adımı temsil ediyor.

 

Günün Diğer Haberleri