Sakarya’nın Raylı Sistem Geleceği

SELÇUK ÖNER

31-08-2023 12:25


Geçtiğimiz süreçte, Özbir Vagon’un şehrimizde ürettiği “Yeni Nesil Demiryolu Akıllı Bakım Araçlarının Teslim Töreni” düzenlenmişti.

Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu’nun teslim töreninde Raylı Sistem hakkında yaptığı konuşma, şehrin geleceğine dair umutları artırmıştı. 

Bir önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce’nin çalışmalarıyla başlayan Raylı Sistem Projesi ile Sakarya’nın ulaşım haritasında önemli bir dönemeç yaşandı.

Ekrem Yüce’yi Büyükşehir Belediyesi’ndeki hizmetlerinden önce de tanıdığını dile getiren Bakan Uraloğlu, hizmetlerinden dolayı Yüce’ye teşekkürlerini iletirken “Gözün arkada kalmasın” diyerek gelecek olan yeni yönetimle birlikte Raylı Sistem Projesi’ni tamamlama sözü vermişti.

 

Bu sözler, Sakarya’nın ulaşım ve altyapı alanındaki hızlı gelişimine ışık tutarken, Yüce’nin liderliğinde gerçekleştirilen projenin doğru ve sağlam adımlarla ilerlediğini gösteriyordu.

Şimdi ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar Başkanlığında Raylı Sistem Projesi için adımların hızlı bir şekilde atılma zamanı geldi. 

 

Raylı Sistem sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda şehrin sürdürülebilir kalkınmasını sağlayıp yaşam kalitesini de artıracak. Böylesine önemli bir projenin başarısı sadece başlatılması ile değil, doğru şekilde tamamlanıp işletilmesi gibi süreçlerle ölçülecek. 

 

Yüce’nin vizyonu, Sakarya’nın geleceğine dair umutları artırırken Bakan Uraloğlu’nun teşekkürleri ve destekleri, sağlam bir iş birliğinin de habercisi oldu.

Şimdi Başkanımız Yusuf Alemdar Başkanlığında bu başlangıcın nihayete varmasını izlemek için sabırsızlanıyoruz. 

 

DİĞER YAZILARI ADA HAYAT GERGİNLİK YARATTI  01-01-1970 03:00