Bir küs bir barışık !

UTKU KAYNAR

02-01-2024 08:17

Haftalardır adeta takıntılı bir şekilde aksayan isimleri görmezden gelen, Tuncay Şanlı, Şanlıurfa maçı sonrasında taraftarın tepkisine kulak verdi.

Tuncay Şanlı, Boluspor karşısında Sakaryaspor’un özellikle son iki maçında oynadıkları oyun nedeni ile tepkilerin odağın yer alan Çağlan Menderes, Sinan Kurt, Oğuz Yıldırım’a neşteri vurdu. Şanlı 5 haftadır ilk 11’de forma şansı vermediği Burak Süleyman’a da 11’de sahaya sürerek kadroda çok önemli derece bir değişikliğe gitmiş oldu.

Maça iyi başlayan Sakaryaspor, erken golün etkisinde çabuk girince durgun gibi görünsek de Murat Cem Akpınar orta sahada ben 11 oynarım dercesine attığı pasın ardından Roshi işin keyfini artıran golü attı. Deplasmanda adeta can çekişen Sakaryaspor, Bolu karşısında ilk yarıyı sıkıntı yaşamadan geçti.

İkinci devrede Erdi Dikmen’in harika zamanlaması ile 10 kişi kalmamıza rağmen pek sıkıntı yaşamadığımız bir maç oldu. Neredeyse rakibe gol pozisyonu bile vermedik. Deplasmanın aksine iç sahada hayat en azından skor olarak güllük gülistanlık devam ediyor 5’te 5 oldu.

Deplasman ve İç saha dengesini bir kurabilsek çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Psikolojik olarak kritik bir sınırda iken kazanmak önemliydi. Şimdi Erzurum deplasmanında da şu deplasman fobisinden bir kurtulursak o zaman final yolu açılabilir. Zira ligde sadece 1 serimiz var bunu değiştirmemiz şart. Bırakın seriyi neredeyse üst üste 2 maç kazanamıyoruz. Bu istatistik ile finale gitmemiz çok zor olur

DİĞER YAZILARI