SPOR
Giriş Tarihi : 08-05-2024 11:19

Sakaryaspor'da Sezon Finali

Trendyol 1.Lig’de 2023-2024 Sezonun son lig maçını bu hafta sonu Kocaelispor deplasmanında oynayacak olan Sakaryaspor, Süper Lig yolundaki kaderini bu maçta çizecek.

Sakaryaspor'da Sezon Finali

Trendyol 1.Lig’de normal sezon bu hafta sonu oynanacak olan maçların ardından tamamlanacak. Sakaryaspor, Süper Lig yolunda çok büyük bir fırsatı geçtiğimiz hafta kaçırırken doğrudan finale gidebilmek için son şansını bu hafta Kocaelispor deplasmanında kullanacak.

 

BAŞKA ŞANS YOK

Sakaryaspor, Tuzlaspor mağlubiyetinin ardından rakiplerinin puan kaybetmesi ile ligde 57 puan ile üçüncülüğünü de korusa da ayağına kadar gelen fırsatı tepmiş oldu. Yeşil Siyahlılar, normal sezonu Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı ile noktalayacak. Temsilcimiz bu maçı kazanması halinde diğer maçların sonuçlarına bakmaksızın adını play-off finaline yazdıracak. Aksi sonuçlarda ise hem lig üçüncülüğü hem de play-off eşleşmeleri için ince hesaplar yapılacak.

ÇORUM VE BODRUM

Trendyol 1.Lig’de üçüncülük koltuğunun diğer adayları ise Çorum FK ve Bodrumspor. İki takımda son hafta maçlarını kazanarak Kocaelispor-Sakaryaspor maçından gelecek sonucu bekleyecek. Çorum FK son hafta deplasmanda play-off için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Boluspor’a konuk olurken Bodrumspor ise Süper Lig biletini iki hafta önce cebine koyan Göztepe’ye konuk olacak. Bu iki maçtan çıkacak sonuç Hem Kocaelispor’u hem de Sakarayspor’u yakından ilgilendiriyor.

HEDEF 30 MAYIS

Trendyol 1. Lig'de play-off ilk tur maçları 16 Mayıs Perşembe günü, 2. tur maçları ise 20 ve 24 Mayıs'ta oynanacak. Süper Lig'e yükselen son takımın belirleneceği final maçı ise 30 Mayıs'ta gerçekleşecek. Sakaryaspor, Kocaelispor’u mağlup etmesi halinde doğrudan final biletini cebine koyarak Süper Lig için 30 Mayıs tarihini bekleyecek.

AdminAdmin