Arifiye Atatürk Caddesi’nin üstyapısında son aşama

Büyükşehir Belediyesi, Arifiye’nin en önemli ulaşım akslarından Atatürk Caddesi’nde başlattığı üstyapı dönüşümünün ikinci etabını da tamamlıyor. İlk etabın ardından hız kesmeden devam eden 2. etap çalışmalarında 3 bin ton PMT ve 3 bin 500 ton sıcak asfalt kullanılarak cadde sağlam altyapıya ve yepyeni bir yüze kavuşturuluyor.

İLÇE HABERLERİ - 27-09-2026 14:53 57 kez okundu.

Arifiye Atatürk Caddesi’nin üstyapısında son aşama

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Arifiye Atatürk Caddesi’nde yürütülen kapsamlı dönüşümün ikinci etabı da çalışmalarda sona yaklaşıldı.

 

3 bin 500 ton sıcak asfalt

SASKİ tarafından gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının ardından Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Atatürk Caddesi’nin ikinci etabında yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

 

Zemin hazırlıklarının ardından güzergâhta 3 bin ton PMT serimi yapıldı. Ekipler hızla 3 bin 500 ton sıcak asfaltın serimine geçilecek.

 

İki etapta 7 bin 500 ton asfalt

İlk etapta 6 bin ton PMT ve 4 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yenilenen Atatürk Caddesi’nde, ikinci etabın da tamamlanmasıyla toplam 9 bin ton PMT ve 7 bin 500 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdivan’da Tenis Kortu Yenileniyor, Padel Sahası Geliyor

Serdivan’da Tenis Kortu Yenileniyor, Padel Sahası Geliyor

27-09-2026 - İLÇE HABERLERİ

Serdivan’da Kış Spor Okulları Başlıyor

Serdivan’da Kış Spor Okulları Başlıyor

27-09-2026 - İLÇE HABERLERİ