Arifiye’de Yeni Yerleşim Bölgelerinde Altyapı Çalışmaları Sürüyor.

        Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, devam eden üst yapı çalışmalarının yanı sıra, yeni yerleşim bölgelerinde alt yapı çalışmalarına da hız verdi.

İLÇE HABERLERİ - 25-07-2023 21:00 822 kez okundu.

Arifiye’de Yeni Yerleşim Bölgelerinde Altyapı Çalışmaları Sürüyor.

      Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hanlıköy Mahallesi Kibar Sokak’ta Yağmur Suyu Kanalı çalışmalarını yürütüyor.  Özellikle yeni yerleşim bölgelerinde alt yapı çalışmalarına önem veren Arifiye Belediyesi,  alt yapı çalışmaların tamamlamasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına devam edecek. Hanlıköy Kibar Sokak’ta 700 metrelik mesafede yürütülen yağmur suyu çalışmasında; sokağa 500’lük Koruge boru hattı döşeniyor.

      Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Arifiye’miz,  Şehrimizin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden biri. İlçe genelinde, 71 bölgede yapmış olduğumuz 3194 Sayılı İmar Yasasının 18’nci Madde uygulamaları sonucunda, yeni yerleşim alanları oluşmakta ve yapılaşma hızla artmaktadır. Bu alanlardan biri olan Hanlıköy Mahallesi Kibar Sokak’ta devam eden yağmur suyu ve diğer altyapı çalışmalarının ardından, üst yapı çalışmalarına geçeceğiz. İnsanımızın ulaşım kalitesini artıracak, alt yapı ve üst yapısıyla örnek cadde ve sokaklar oluşturmaya devam edeceğiz.“ ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ