Başkan Alemdar, "Yerel Yönetimler Deneyim Paylaşım Toplantısı"na katıldı

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "AK Parti Yerel Yönetimler Deneyim Paylaşım Toplantısı"na katıldı.

GÜNCEL - 16-12-2024 09:20 883 kez okundu.

Başkan Alemdar,

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, dün Konya'da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Alemdar, "hizmet ve eser siyaseti"yle yola devam ettiklerini belirtti.

Sakarya'nın her 30 yılda bir depremle karşı karşıya kaldığına değinen Alemdar, "Şehrimizi afetlere karşı hazırlamak, örnek şehirleşme modeli ortaya koymak, dirençli, yeşil ve sosyal şehir oluşturmak için gayretle çalışıyoruz. Şehri yeniden imar ve ihya çalışmalarına yoğunlaşmakla birlikte istişare kültürünü önceleyerek adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Alemdar, ev sahipliği için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

12-05-2026 - GÜNCEL

Bakan Göktaş

Bakan Göktaş "Bakım hizmeti modellerini ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çeşitlendiriyoruz"

11-05-2026 - GÜNCEL