Başkan İsmail Karakullukçu '' Dolandırıcılar adımızı kullanıyor''

Arifiye Belediyesi'nden yapılan açıklamada Başkan İsmail Karakullukçu adına Instagram'da sahte hesap açılarak şahıs ve kurumların dolandırılmaya çalışıldığı belirtildi. Açıklamada konunun Emniyet'e bildirildiği belirtilerek sosyal medyada yapılan dolandırıcılığa karşı dikkatli olunması istendi. Açıklama şöyle

YEREL - 06-11-2022 02:00 352 kez okundu.

Başkan İsmail Karakullukçu '' Dolandırıcılar adımızı kullanıyor''

Arifiye Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı…

 “Belediye Başkanımızın adı kullanılarak açılan karakullukcuismail54_ adlı sahte instagram hesabından Belediye Başkanımızın adı kullanılarak, çeşitli şahıslardan, iş dünyasından, kurum ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunulduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu bilgi üzerine, ilgili birimlerimiz tarafından konu İl  Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmiş ve yasal süreç başlatılmıştır.

Arifiye Belediyesi, Belediye Başkanımız veya Belediyemizde görev yapan herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir. Bu şekildeki dolandırıcılık eylemlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını talep ediyor; benzer durumlarla karşılaşılması halinde konunun Arifiye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla arz ederiz” 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

26-03-2024 - YEREL

Numan Cengiz Dualarla Anıldı

Numan Cengiz Dualarla Anıldı

25-03-2024 - YEREL

Reklamı Geç
Advert