Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama

Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Aydın Gürdamar Ortaokulu’nda bir söyleşiye katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, teknik heyet ve sporcular öğrencilerin sorularına cevap verdi.

SPOR - 22-09-2022 13:25 564 kez okundu.

Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Aydın Gürdamar Ortaokulu’nda bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programa, Sportif Direktör Burçin Albayrak, Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık, Yardımcı Antrenörler Tevfik Karagözoğlu ve Metin Güner katılırken, oyunculardan ise takım kaptanı Taner Günay, Emre Gümüştaş, Sadık Emre Herseklioğlu ve Mohammed Miri yer aldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan teknik heyet ve sporcular, programın sonunda miniklere hediye edilen atkılara tek tek imza attı. Hentbol ve spora dair her şeyin konuşulduğu söyleşinin Müdür Yardımcısı Muharrem Aktulan tarafından çiçek takdim edildi.

 

İyi bir sporcu olmak için tüm parçaları doğru kullanmalısınız

Söyleşide öğrencilere tavsiyelerde bulunan Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık, profesyonel bir sporcu olmanın yollarına vurgu yaparak şunları söyledi; “Her şeyden önce bizleri coşkulu bir şekilde karşıladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Spor konusunda düzenlenen böylesi program ve söyleşilerin çok önemli olduğuna inanıyorum. İyi bir sporcu olabilmenin en önemli yollarından birinin iletişim gücünden geçtiğine inananlardanım. Dolayısıyla profesyonel sporcularla sağlanan güçlü bir iletişimin, sizlerin gelecekte iyi bir sporcu olma yolunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum. Hayatımızda her noktada olduğu gibi sporda da disiplin ve söylenileni uygulama konusu hayati bir önem taşır. Gelecekte iyi bir sporcu olmak istiyorsanız, kesinlikle disiplinli bir hayat seçmeli ve en önemlisi de özellikle beden eğitimi hocalarınızın tavsiyelerine sıkı sıkı uymalısınız. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki profesyonellik tüm parçaların bir arada doğru şekilde toplanmasıyla oluşan bir olgudur. Sizler iletişim, uygulama, disiplin konusunda tüm parçaları doğru şekilde uygularsanız başarı mutlaka kaçınılmaz olacaktır” diye konuştu.

 

Hep birlikte şampiyon olacağız

Takım hakkında da bilgiler veren Işık, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı olarak bildiğiniz üzere Süper Lig’de mücadele veriyoruz. 19 kişilik A takım ve 60 kişilik alt yapıyla birlikte toplamda 80 sporcudan oluşmaktayız. Bu yıl sizlerin de desteğiyle birlikte inşallah şampiyonluğu hedefliyoruz. Çok iyi bir tempo yakaladığımıza inanıyorum. Fakat yakaladığımız bu tempo bizleri hiç bir zaman rehavete sürüklemiyor. Aksine profesyonellik noktasında bizleri daha da diri tutuyor. Bu sezon tüm gücümüzü ortaya koyarak, hem kulübümüze hem de şehrimize büyük bir gurur yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

1Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
2Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
3Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
4Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
5Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
6Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
7Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
8Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
9Büyükşehir hentbol takımına coşkulu karşılama
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sapanca Gençlikspor'da Ahmet Seçgin dönemi sona erdi

Sapanca Gençlikspor'da Ahmet Seçgin dönemi sona erdi

26-03-2024 - SPOR

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi Gürcistan oldu

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi Gürcistan oldu

26-03-2024 - SPOR

Reklamı Geç
Advert