Büyükşehir’den 23 Nisan’da çocuklara bayram sürprizi

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Renkli görüntülere sahne olan buluşmalarda çocuklar neşeli anlar yaşarken, bayram coşkusu sınıflara taşındı.

EĞİTİM - 25-04-2026 06:44 505 kez okundu.

Büyükşehir’den 23 Nisan’da çocuklara bayram sürprizi

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan dolayısıyla farklı ilçelerdeki anaokullarını ziyaret etti.

 

Anaokullarında bayram coşkusu

Gerçekleştirilen ziyaretlerde yaklaşık 850 öğrenciyle bir araya gelen ekipler, çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi. Neşeli ve renkli anlara sahne olan etkinliklerde bayram sevinci ve heyecanı çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

 

Hastanedeki çocuklar da unutulmadı

Büyükşehir ekipleri, 23 Nisan’ın sevincini yalnızca okullarda değil, hastane odalarına da taşıdı. Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenilen buluşmada samimi ve duygu dolu anlar yaşanırken, etkinlik çocuklara moral, ailelere ise destek olundu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Pilav günü etkinliğinde buluştular

Pilav günü etkinliğinde buluştular

13-05-2026 - EĞİTİM

“Hayata Karış: Doğa, Spor ve Sanatla Güçlen” TÜBİTAK 4008 Etkinliği

“Hayata Karış: Doğa, Spor ve Sanatla Güçlen” TÜBİTAK 4008 Etkinliği

13-05-2026 - EĞİTİM