Cezaevine dönmeyecekler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Covid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek ve kalan sürelerini denetimli serbestlik altında infaz edecektir" açıklamasında bulundu.

ASAYİŞ - 08-07-2023 15:04 1313 kez okundu.

Cezaevine dönmeyecekler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan açıklamaya göre, Covid-19 izniyle tahliye edilenler cezaevine dönmeyecek.

 

Tunç'un açıklaması şöyle:

"31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla Covid-19 izninde bulunan hükümlülerden denetimli serbestliğe ayrılmalarına 5 yıl veya daha az süre kalanlar, tekrar cezaevine dönmeyecek ve kalan sürelerini denetimli serbestlik altında infaz edecektir.

31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla kapalı ceza infaz kurumunda bulunan ve cezasının belirli bir süresini bu kurumlarda geçiren hükümlüler ise iyi halli olmak şartıyla 3 yıl daha erken açık ceza infaz kurumuna ayrılabilecektir."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Son 10 yılda görülmemiş yağış için ‘Acil’ koduyla toplandı: 225 araç, 560 personel sahada

Son 10 yılda görülmemiş yağış için ‘Acil’ koduyla toplandı: 225 araç, 560 personel sahada

28-09-2026 - ASAYİŞ

SAKARYA’DA LİTRELERCE ETİL ALKOL VE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

SAKARYA’DA LİTRELERCE ETİL ALKOL VE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

28-09-2026 - ASAYİŞ