Doğa tutkunları sonbaharın her tonunu keşfetti

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Doğa Yürüyüşleri' programı kapsamında yaklaşık 100 doğa tutkunu Aslanlar Göleti rotasında unutulmaz bir deneyim yaşadı. 

YAŞAM - 01-11-2022 14:28 627 kez okundu.

Doğa tutkunları sonbaharın her tonunu keşfetti

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara farklı programlarda, sosyal aktivitelerde buluşturmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi olan ve şehirde artık gelenekselleşen 'Doğa Yürüyüşleri' programı, güzel görüntülere sahne oluyor. Doğaseverlerin son rotası ise elmalı ve Aslanlar Göleti oldu.

 

Adapazarı Elmalı Mahallesi'nde başlayan yaklaşık 50 kilometreli parkur, doğa harikası Aslanlar Göleti'nde sonlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin ekip liderleri eşliğinde yürüyen yaklaşık 100 doğa sevdalısı, keşfedilmemiş güzellikleri deneyimledi. Yürüyüşün fotoğrafları ise kartpostallık bir görüntü oluşturdu.

 

Sonbaharın renkleri

Doğançay, Yörükyeri rotalarından sonra keşfedilen Elmalı ve Aslanlar Göleti bölgesi sonbaharın en güzel tonlarını ortaya çıkardı. Yeşilin her tonu, sonbahar renkleri ve eşsiz göletiyle katılımcılar unutulmaz bir deneyim yaşadı. Doğa yürüyüşlerine özellikle sonbahar döneminde katılım yoğun oldu.

 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya'mızda doğayı seven, doğada hayat bulan her bir vatandaşımızı harika rotalarda buluşturuyoruz. Aslanlar ve Elmalı rotasında katılımcılar için keyifli bir deneyim yaşandı. Yürüyüşlere ara vermiyoruz ve haftaya da Akçay bölgesinde yürüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz" denildi.

 

Doğa yürüyüşü programı tarihleri şöyle:

 

- 06 Kasım: Akçay / Nuriosmaniye

- 13 Kasım: Dikmentepe

- 20 Kasım: Kıranyurt Yaylası

- 27 Kasım: Karagöl Yaylası / Acelle Yaylası

- 04 Aralık: Melekşe Oruç / Akçay Barajı

1Sonbaharın renkleri
2Sonbaharın renkleri
3Sonbaharın renkleri
4Sonbaharın renkleri
5Sonbaharın renkleri
6Sonbaharın renkleri
7Sonbaharın renkleri
8Sonbaharın renkleri
9Sonbaharın renkleri
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in standına yoğun ilgi

Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in standına yoğun ilgi

07-06-2026 - YAŞAM

Bursa'da boya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'da boya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

06-06-2026 - YAŞAM