Erenler Belediyesi personeline "sıfır atık" eğitimi verildi

Erenler Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sürdürülebilir çevre politikaları kapsamında personele "sıfır atık" eğitimi düzenlendi.

İLÇE HABERLERİ - 22-11-2025 08:43 668 kez okundu.

 Erenler Belediyesi personeline

 

 

Belediye hizmet binasında gerçekleşen eğitimde atıkların kaynağında ayrıştırılması, geri dönüşüm süreçleri ve israfın azaltılmasına yönelik uygulamalar ele alındı.

Sıfır Atık Yönetmeliği doğrultusunda uyulması gereken kurallar, belediye birimlerinde uygulanması planlanan yeni sistemler ve atık takibi hakkında detaylı bilgi verildi.

Eğitimde konuşan Belediye Başkanı Şenol Dinç, "Sıfır atık, sadece bir proje değil, geleceğimiz için bir zorunluluktur. Belediyemizde bu bilinci tüm çalışanlarımızla birlikte güçlü bir şekilde yaşatmak istiyoruz. Hem kurum içinde hem de ilçemizde daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdivan'da Arabacıalanı Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı

Serdivan'da Arabacıalanı Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı

25-07-2026 - İLÇE HABERLERİ

Serdivan'da Kubbealtında Nağme Programı Sanatseverleri Buluşturdu

Serdivan'da Kubbealtında Nağme Programı Sanatseverleri Buluşturdu

25-07-2026 - İLÇE HABERLERİ