Eski SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu'nun yerine ilkokul yapılması planlanıyor

SAKARYA (AA) - Eski Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu'nun yıkılıp yerine ilkokul yapılması için çalışma yürütülüyor.

SPOR - 05-01-2024 12:23 1484 kez okundu.

Eski SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu'nun yerine ilkokul yapılması planlanıyor

İlçedeki okulları ziyaret eden Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, AA muhabirine, İstiklal Mahallesi'ndeki yüksekokulun yeni yerine taşınmasından sonra mühendislerin binada inceleme yaptığını söyledi.

İnceleme sonrası binanın deprem yönünden sıkıntılı olduğu için yıkılıp yerine yeni okul yapılması yönünde görüş bildirildiğini anlatan Balcı, "İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin de görüşlerini alarak eski okulun yıkılıp mevcut arsamızın içinde yeni okul yaptırma girişimlerimiz devam ediyor." dedi.

Balcı, ilçede çeşitli okullarda eğitim gören özel öğrencilerin de mevcut yüksekokulun yanındaki sağlam prefabrike binada tek çatı altında toplanmasını sağlayacaklarını belirterek, çocuklarını bekleyen ailelere de burada vakit geçirebilecekleri bir alan hazırlayacaklarını kaydetti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adapazarı modern spor tesisine kavuşuyor

Adapazarı modern spor tesisine kavuşuyor

01-05-2026 - SPOR

TMOK'un yeni başkanı Veli Ozan Çakır oldu

TMOK'un yeni başkanı Veli Ozan Çakır oldu

04-04-2026 - SPOR