Faysal Soysal'ın Ceviz Ağacı filmi sinemaseverlerle buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, yönetmenliğini Faysal Soysal'ın yaptığı Ceviz Ağacı filmi sinemaseverlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT - 30-11-2025 12:45 461 kez okundu.

Faysal Soysal'ın Ceviz Ağacı filmi sinemaseverlerle buluştu

 

 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ofis Sanat Merkezi'nde (OSM) film gösteriminin ardından Faysal Soysal'ın sinemaseverlerle söyleyişi gerçekleştirdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Soysal, filmde insanın içsel yolculuğunu merkeze aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu filmde hafızanın ve yüzleşmenin insanda nasıl bir iz bıraktığını anlatmaya çalıştım. Her izleyicinin kendisine dair bir parça bulabilmesi benim için çok değerliydi. Sinemanın en güçlü yanı, insanın kendi hikayesiyle yeniden karşılaşmasına imkan vermesidir."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şiir ve Musiki Kubbealtı’nda Buluştu

Şiir ve Musiki Kubbealtı’nda Buluştu

24-09-2026 - KÜLTÜR - SANAT

Şiir ve Musiki Aynı Akşamda Buluşacak

Şiir ve Musiki Aynı Akşamda Buluşacak

23-09-2026 - KÜLTÜR - SANAT