Fenerbahçeliler ‘Çakallarla Dans 6’ filmin galasında buluştu

Çakallarla Dans 6 Filminin Galası; Sakarya Fenerbahçeliler Derneği sponsorluğunda Paribu Cineverse Serdivan’da (AVM) gerçekleşti.

KÜLTÜR - SANAT - 18-01-2023 08:18 290 kez okundu.

Fenerbahçeliler ‘Çakallarla Dans 6’ filmin galasında buluştu

 

Sakarya Fenerbahçeliler Derneği Çakallarla Dans 6 Filminin galasına sponsor oldu. Galaya; Çakallarla Dans 6’nın Yönetmeni ve Senaristi Murat Şeker, filmin başrol oyuncuları Timur Acar ve Sakarya Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu ve Dernek üyeleri, Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet, MHP Sapanca İlçe eski Başkanı Berat Taner, katıldı. Filmin bir düğer başrol oyuncu Şevket Çoruh ve İlker Ayrık’ın ise başka bir programı olması sebebiyle katılamadı.

Forma hediye ettiler

Fenerbahçe üyelerinin ve Film severlerin yoğun katılımıyla Paribu Cineverse Serdivan ikinci sinema salonunda gerçekleşen galadaAynı zamanda SAÜ Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi olan Sakarya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Özkan Toplan ile beraberindeki yöneticiler; Filmin yönetmen ve senaristi Murat Şeker, filmin başrol oyuncusu aynı zamanda Sakarya Karasu İlçesinden olan Timur Acar’a üzerinde 54 ve isimleri yazan Fenerbahçe forması hediye etti. Murat Şeker, galaya sponsor olan Dernek yöneticilerine teşekkür ederek, Çakallarla Dan7 filmini Serdivan’da çekeceğinin sözünü verdi.     

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tüm Sakarya Ramazan Sokağı’na

Tüm Sakarya Ramazan Sokağı’na

26-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

25-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Reklamı Geç
Advert