Ferizli Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi Kasım Ayı olağan meclis toplantısı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

YEREL - 07-11-2022 13:41 473 kez okundu.

Ferizli Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ferizli Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı, yoklama ve ekim ayına ait karar özetinin oylanması ile başladı. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ülke gündemini değerlendirerek son bir aylık süreçte yapılanı çalışmalar hakkında meclise bilgi verdi.

Başkan Gündoğdu konuşmasında Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan akıllı otomobil TOGG'un banttan inerek seri üretime başlamasından dolayı Türk Milleti büyük gurur yaşadıklarına vurgu yaptı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, TOGG’un seri üretime geçmesiyle bir hayalin gerçeğe dönüştüğünü belirterek, “Cumhuriyetimizin 99. yılında bizlere bu haklı gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

3 Madde Oybirliği İle Kabul Edildi

Gündemin birinci maddesinde, Sosyal Konut Projesi kapsamında Sinanoğlu Mahallesinde 250 konut yapılabilmesi için Ferizli Belediyesi’ne ait sahanın T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Ferizli Belediyesi değer tespit komisyonunca belirlenecek olan rayiç bedel üzerinden tapu devri yapılması için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi konusu oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde ise 12 Temmuz 2012 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Pazar yerleri yönetmeliği madde 8 usulünce; Pazar yeri yerleşim planı Pazar yeri kurulmasına ilişkin belediye meclis kararına takiben 3 ay içerisinde, madde 6’da belirtilen “hizmet tesislerini içerecek şekilde hazırlanır ve belediye encümenince onaylanır’” maddesine istinaden ekli Pazar yeri yerleşim planının onaylanması konusunda encümene yetki verilmesi konusu oybirliği ile kabul edildi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu alınan kararların Ferizli ve bölgeye hayırlı olmasını temenni ederek, Ferizli için birlikte, uyum içinde çalıştıklarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

Kasım ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hendek’için Birlikte Çok Çalışacağız

Hendek’için Birlikte Çok Çalışacağız

18-04-2024 - YEREL

SYKD’den Belediye Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

SYKD’den Belediye Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

18-04-2024 - YEREL