Gazi Yarı Maratonu’nda altın madalya Büyükşehir’in

Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası Gazi Yarı Maratonuna Büyükşehirli sporculardan Ali Turan altın madalyaya uzandı.

SPOR - 05-12-2024 07:53 858 kez okundu.

Gazi Yarı Maratonu’nda altın madalya Büyükşehir’in

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları, Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası Gazi Yarı Maratonu’na katıldı.

 

Altın madalyaya uzandı

24 farklı ülkeden 142, Türkiye'den ise 973 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyükşehirli sporculardan Ali Turan, 60-64 yaş kategorisinde birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

 

Maraton kapsamında koşulan 10 kilometre koşularında ise Büyükşehirli sporcular İsa Yardımcı üçüncü olarak kürsüye çıktı.

 

Kulüpten tebrik

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yayınladığı mesajla sporcularını kutladı. Mesajda, “Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası Gazi Yarı Maratonunda dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye MTB Şampiyonası Sakarya'da düzenlenecek

Türkiye MTB Şampiyonası Sakarya'da düzenlenecek

04-08-2026 - SPOR

Milli güreşçiler, 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na

Milli güreşçiler, 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na "bol madalya" hedefiyle gidecek

01-08-2026 - SPOR