GELECEĞİN SESİ OKUL ÖNCESİ FESTİVALİ

Adapazarı ilçesinin Dernekkırı bölgesinde hayata geçirilen, sosyal ve kültürel anlamda bölgede önemli bir yer tutan “Milletevi”nde,  okul öncesi uyum çalışmalarını geliştirmek ve hızlandırmak amaçlı okul öncesi eğitim festivali düzenlendi. 

EĞİTİM - 08-09-2022 13:17 552 kez okundu.

GELECEĞİN SESİ OKUL ÖNCESİ FESTİVALİ

 

ÖĞRENCİLER ETKİNLİK BAŞINDA

 

Adapazarı Belediyesinin katkılarıyla Adapazarı İlçe Haberleri">İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen festival kapsamında; öğrencilerin etkinlik yapacakları drama ve müzik ritmi standı, boyama ve oyun hamuru standı, tohum ekme standı, sanat etkinliği rüzgârgülü yapım standı, matematik becerileri eğitim standı, ebru, ahşap, yüz, cam ve kum boyama stantlarının yanında şişme oyun parkurları ile kültürel değerleri yansıtan “Karagöz ve Hacivat” gösterisi de gerçekleştirildi. Palyaçoların da eşlik ettiği oyunlarda öğrencilerin mutluluğu ve heyecanının fotoğraf karelerine yansıdığı festivalde çeşitli ikramlar dağıtıldı.

 

TAM DESTEK

 

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da öğrencileri yalnız bırakmağı uyum haftası etkinliklerine öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

 

MUTLU IŞIKSU’YA TEŞEKKÜRLER

 

Budaklar Mahallesi’nde bulunan “Milletevi”nde açılan kursların ve sunulan imkânların bölgenin sosyal ve kültürel anlamdaki değişiminde pay sahibi olan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür eden Savaşçı, “ Beşikten başlayan öğrenme serüveninin bu tür etkinliklerle katlanarak devam ettiğini öğrencilerin gözlerinde görmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.”

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SUBÜ ve Creavit iş birliği yaptı

SUBÜ ve Creavit iş birliği yaptı

27-03-2024 - EĞİTİM

Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

27-03-2024 - EĞİTİM

Reklamı Geç
Advert