Görsel İletişim Sektörünün İlk Mini Fuarı SATSO’da Büyük İlgi Gördü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi (Kitap, Kırtasiye, Basım, Reklam, Medya ve Yayın Kuruluşları) organizasyonu ve ARED iş birliğiyle gerçekleştirilen Görsel İletişim Mini Fuarı, sektör temsilcileri tarafından yoğun ilgi gördü.

EKONOMİ - 21-06-2026 09:39 52 kez okundu.

Görsel İletişim Sektörünün İlk Mini Fuarı SATSO’da Büyük İlgi Gördü

Matbaa, basım ve reklam sektörlerinden 21 firmanın stant açarak yer aldığı programda, sektörün yenilikçi ürün ve hizmetleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Firmalar; son teknoloji baskı çözümlerini, dijital reklam uygulamalarını, açık hava reklamcılığı ürünlerini ve görsel iletişim alanındaki yenilikleri tanıtma fırsatı buldu.

Sektör temsilcilerini, Sakarya iş dünyasını ve ziyaretçileri bir araya getiren fuar, firmalar arasında yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve sektörel iş birliklerinin geliştirilmesine katkı sağladı. Katılımcılar, ürün ve hizmetlerini tanıtmanın yanı sıra sektörün güncel gelişmeleri, ihtiyaçları ve geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunma imkânı elde etti.

SATSO 12. Meslek Komitesi üyeleri, Sakarya’da ilk kez gerçekleştirilen Görsel İletişim Mini Fuarı’nın sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturarak sektörün gelişimine önemli katkılar sunacağını ifade etti

Komite üyeleri ayrıca fuarın, yeni iş birliklerinin oluşmasına zemin hazırladığını belirterek Sakarya’nın reklam, basım ve görsel iletişim alanlarındaki üretim ve hizmet kapasitesinin tanıtımına önemli katkı sağladığını vurguladı. Elde edilen olumlu geri dönüşler doğrultusunda, komitenin faaliyet alanında yer alan diğer sektörlerde de benzer organizasyonların hayata geçirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
STB Başkanı Mustafa Genç’ten 21 Haziran Kurtuluş Mesajı

STB Başkanı Mustafa Genç’ten 21 Haziran Kurtuluş Mesajı

21-06-2026 - EKONOMİ

SATSO 10. Meslek Grubunun Sektörel Sorunları SEDAŞ ile 3. İstişare Toplantısında Değerlendirildi

SATSO 10. Meslek Grubunun Sektörel Sorunları SEDAŞ ile 3. İstişare Toplantısında Değerlendirildi

21-06-2026 - EKONOMİ

Reklamı Geç
Advert