Hakem ve Var'a karşı mücadele ettik

Sakaryaspor'un deplasmanda Samsunspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmada karşılıklı atılan gollerden çok hakem Turgut Doman'ın kararlar damga vurdu

SPOR - 18-09-2022 19:11 657 kez okundu.

Hakem ve Var'a karşı mücadele ettik

Sakaryaspor TFF 1.Lig’in 6.haftasında deplasmanda Samsunspor’a konuk oldu. Yeşil Siyahlılar 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2 beraberliği yakalamasına rağmen son dakikada yediği golle sahadan 3-2 mağlup oldu. 

Karşılaşmada 2 takımın mücadelesi futbol severlerden alkış alırken mücadelenin hakemi Turgut Doman verdiği kararlarla eleştiri oklarının hedefi oldu. Sakaryaspor alehine yapılan bir çok pozisyonu görmezden gelen Doman, Alim Öztürk'üğn Ozan'a yaptığı hareketi es geçerken rakibin 10 kişi kalmasına engel oldu. Ligde bir çok kritik pozsiyonda devreye giren VAR sistemi Samsunspor-Sakaryaspor müsabakasında adeta kullanılmayı unutuldu. Son dakikada atılan golün ardından  Fofana'nın yaptığı faul pozisyonu izleme gereği bile duyulmazken Yeşil Siyahlı taraftarlar maç sonunda hakem Turgut Dorman'ın kararlarına tepki gösterdi.

Bu maç öncesinde ev sahibi ekip cephesinde karşılaşmaya Turgut Doman'ın atanmasına ilişkin sosyal medyada geniş çaplı tepki gösterilmişti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

21-04-2024 - SPOR

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

21-04-2024 - SPOR