Hendek Olimpik Güreş Spor Kulübü 74 puanla ikinci oldu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de düzenlenen 17 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

AMATÖR SPORLAR - 08-02-2026 19:30 654 kez okundu.

Hendek Olimpik Güreş Spor Kulübü 74 puanla ikinci oldu

 

Türkiye Güreş Federasyonu, Darıca Belediyesi ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Eray Şamdan Spor Salonu'nda düzenlenen ve 900 sporcunun katıldığı organizasyonda grekoromen ve serbest stilde müsabakalar tamamlandı.

Grekoromen stilde Karatay Belediyesi Spor Kulübü 79 puanla birinci, Hendek Olimpik Spor Kulübü 74 puanla ikinci, Manisa Büyükşehir Belediyesi 71 puanla üçüncü oldu.

Serbest stilde ise Ankara ASKİ Spor Kulübü 114 puanla birinciliği, Afyonkarahisar Taşoluk Spor Kulübü 110 puanla ikinciliği, Trabzon Karayolları Spor Kulübü 80 puanla üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonada dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri, protokol üyelerince verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem heyecanı başlıyor

Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem heyecanı başlıyor

26-06-2026 - AMATÖR SPORLAR

Serdivan’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Serdivan’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

24-06-2026 - AMATÖR SPORLAR