Hurşit, Kanatta mutlu etti

Altınordu deplasmanında karşılaşmaya yine ilk 11 ‘de başlayan Hurşit bu kez sol açıkta oynamasının farkını mücadelenin başından sonuna kadar hissettirdi.

SPOR - 21-08-2022 22:38 776 kez okundu.

Hurşit, Kanatta mutlu etti

Sezonun ilk maçında Göztepe karşısında sol bekte başlayan Hurşit Taşçı yenilen goldeki bariz hatası ile yeşil siyahlı taraftarlarından tepkisini çeken isim olmuştu.  Altınordu deplasmanında karşılaşmaya yine ilk 11 ‘de başlayan Hurşit bu kez sol açıkta oynamasının farkını mücadelenin başından sonuna kadar hissettirdi.

22 ve 33’de Sakaryaspor’u gole yaklaştıran tek isim olan Hurşit Taşçı 36’ıncı dakikada ise golü buldu. Oğuz Yıldırım’ın sağ kanattan çok sert yaptığı ortada kale sahası içerisinde yaptığı vuruşla  topu ağlara gönderen Taşçı, ikinci yarıda sergilediği performansı ile alkış alan isimlerin başında geldi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adapazarı modern spor tesisine kavuşuyor

Adapazarı modern spor tesisine kavuşuyor

01-05-2026 - SPOR

TMOK'un yeni başkanı Veli Ozan Çakır oldu

TMOK'un yeni başkanı Veli Ozan Çakır oldu

04-04-2026 - SPOR