Kabine toplanıyor! 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Ana gündem maddesi ekonomi olacak toplantının öne çıkan başlıkları enflasyonla mücadele, fahiş fiyat artışları ile alınan tedbirler ve kamudaki 90 bin taşeron işçiye kadro verilmesi olacak.

GÜNCEL - 26-09-2022 08:39 909 kez okundu.

Kabine toplanıyor! 

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplanacak.

Toplantının ana gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Son dönemde enflasyon ile mücadelede atılan adımlar ve fahiş fiyat artışlarına yönelik alınan tedbirlerin sonuçları değerlendirilecek.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çalışmaları tamamlanan 90 bin taşeron kamu çalışanının kadroya alınmasına ilişkin düzenlemenin de, toplantıda ele alınması bekleniyor.

Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele operasyonlarının da görüşüleceği Kabine'de, Rusya-Ukrayna savaşı ve Ege'de Yunanistan ile yaşanan gerilimin de gündemde olması bekleniyor. Toplantının ardından Erdoğan açıklama yapacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

12-05-2026 - GÜNCEL

Bakan Göktaş

Bakan Göktaş "Bakım hizmeti modellerini ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çeşitlendiriyoruz"

11-05-2026 - GÜNCEL