Lütfü Yaman Spor Salonu’nda 10 Kasım Masa Tenisi Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde saygı ve minnetle anmak amacıyla düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Masa Tenisi Turnuvası, Lütfü Yaman Spor Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

AMATÖR SPORLAR - 19-11-2025 12:15 624 kez okundu.

Lütfü Yaman Spor Salonu’nda 10 Kasım Masa Tenisi Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

 

 

Turnuvaya toplam 71 sporcu katılırken, sporcuların ortaya koyduğu mücadele tribünlerden büyük alkış aldı. Etkinlikte sporcular, Atatürk’ün anısına yakışır bir performans sergileyerek hem rekabeti hem de dostluğu ön plana çıkardı.

Turnuva boyunca heyecan dolu karşılaşmalar yaşanırken, organizasyonun sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Yetkililer, her yıl geleneksel hale getirilen bu anlamlı etkinliğe ilginin artmasından memnun olduklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem heyecanı başlıyor

Yaz Spor Okulları’nda yeni dönem heyecanı başlıyor

26-06-2026 - AMATÖR SPORLAR

Serdivan’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

Serdivan’da Yaz Spor Okulları Başlıyor

24-06-2026 - AMATÖR SPORLAR