MHP Erenler Teşkilatı’ndan “Derdin Derdimizdir, Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erenler İlçe Teşkilatı, genel merkezin talimatları doğrultusunda yürütülen “Derdin Derdimizdir, Hayırlı Günler Komşum” temalı saha çalışmaları kapsamında yoğun bir ziyaret programı başlattı.

İLÇE HABERLERİ - 07-11-2025 13:29 646 kez okundu.

MHP Erenler Teşkilatı’ndan “Derdin Derdimizdir, Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretleri

 

 

Çalışmalara, MHP Sakarya Milletvekili ve MYK Üyesi Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve KAÇEP Komisyonu üyeleri katıldı.

Program çerçevesinde Erenler genelinde muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ziyaret edilerek, “Terörsüz Türkiye Vizyonu” anlatıldı. Ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dinlenirken, yerel sorunlar ve çözüm önerileri de not altına alındı.

MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, yürütülen saha çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Merkezimizin belirlediği program doğrultusunda Erenler’de kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız, halkımızın derdine ortak olmak, çözüm üretmek ve milletimizin sesine kulak vermektir.”

Saha çalışmaları kapsamında şehit aileleri de ziyaret edilerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli birlik ve dayanışma vurgusu bir kez daha yinelendi.

Erenler genelinde büyük ilgi gören ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de düzenli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdivan Millet Bahçesi Kafeteryası Özel Günler İçin de Tercih Ediliyor

Serdivan Millet Bahçesi Kafeteryası Özel Günler İçin de Tercih Ediliyor

14-09-2026 - İLÇE HABERLERİ

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik’in 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

13-09-2026 - İLÇE HABERLERİ