Mhp İl Kaçep Komisyonu Anneler Günü Programı Düzenledi

MHP Sakarya İl Başkanlığı KAÇEP Komisyonu Anneler Günü’ne özel kahvaltı programı düzenledi. İl KAÇEP Komisyonu başkanı Elif Uzun Saral’ın ve İl KAÇEP Komisyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen programa; İl Yönetim Kurulu kadın yöneticileri, il yönetim kurulu üyelerinin eşleri ve partililer katıldı.

SİYASET - 14-05-2024 01:25 1287 kez okundu.

Mhp İl Kaçep Komisyonu Anneler Günü Programı Düzenledi

Programda konuşma yapan MHP İl KAÇEP Komisyonu Başkanı Elif Uzun Saral şunları kaydetti:

Şevkat ve meşakkatin iz düşümüdür sevgili annelerimiz. Ellerini öpmek, ayaklarına yüz sürmek, bize saadet onlara gururdur.

Her anne özel, her anne önemli her anne övünç kaynağıdır. Onları üzmeyelim, onları incitmeyelim, onlara yüz dönmeyelim. Bilelim ki; anne hayattaki ilk ışığımız, ilk sıcaklığımız, ilk güvencemiz, ilk nefesle son nefes arasındaki güldestemizdir.

Hayattaki annelerimize hayırlı ömür, tedavi altında olanlara şifalar, vefat eden annelerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyoruz.

İl KAÇEP Komisyon Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programı vesilesiyle anne ve anne adaylarımız ile birlikte olduk. Başta Şehit Annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik, Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili Sakarya'da konuştu

AK Parti Sözcüsü Çelik, Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili Sakarya'da konuştu

27-06-2026 - SİYASET

Emine Erdoğan'dan AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin paylaşım

Emine Erdoğan'dan AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin paylaşım

27-06-2026 - SİYASET