NEHİR Projesi Kurum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından NEHİR Projesi (Nitelikli Eğitim Hareketi İzleme ve Rehberlik) Kurum Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

EĞİTİM - 01-02-2023 00:12 305 kez okundu.

NEHİR Projesi Kurum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ölçme Değerlendirme Merkezinin konferans salonunda yapılan toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve okul müdürleri katıldı.

Sakarya Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen NEHİR projesinin birinci dönem yapılan etkinliklerinin değerlendirildiği toplantıda ikinci dönem yapılacak olan kazanım izleme sınavlarına yönelik hazırlıklar da gözden geçirildi.

Kazanım İzleme Sınavlarının öğrencilerimizin akademik hazırlıklarına büyük katkı sağladığını ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, “İlimiz LGS’de önceki yıllara kıyasla önemli derecede ilerleme sağladı. Bu başarıda NEHİR projesini himaye eden Sayın Valimizin, İl Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının ve okul müdürlerimizin katkısı son derece önemli. 2023 yılında gerçekleşecek olan LGS’de daha başarılı bir tablo ile karşılaşacağımızdan kuşkum yok” dedi.

Okul müdürlerimizin görüş ve önerilerini dinleyen Müdürümüz Savaşçı, okullarımızın her türlü ihtiyacının karşılanmasında Valiliğimizin ve Müdürlüğümüzün tüm olanaklarını seferber ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SUBÜ ve Creavit iş birliği yaptı

SUBÜ ve Creavit iş birliği yaptı

27-03-2024 - EĞİTİM

Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

27-03-2024 - EĞİTİM

Reklamı Geç
Advert