Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi

Sakarya Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen #SporSakarya projesi kapsamında "Nehrin Çocukları Takımıyla Kenetleniyor" etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

EĞİTİM - 01-10-2022 19:56 1126 kez okundu.

Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi

Öğrencilerimizin sosyal, bilişsel ve ruhsal gelişiminde önemli bir yere sahip olan sporu geliştirmek ve sevdirmek adına çıkılan yolda artıların gözlenmesi, projenin devam ettirilmesinin zeminini oluştururken  ve öğrencilerin büyüme, gelişim süreçlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilme, sporu yaşam şekline dönüştürebilme ve gönül verdikleri takımın oyuncuları ile aynı havayı soluyabilmeleri adına da bir fırsat oluşturdu.

 

  Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan ve Sakaryaspor'un 3-1 galip olduğu Sakaryaspor-Malatyaspor TFF 1. Lig maçına, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, okul-kurum müdürleri, öğretmenler ve yaklaşık 500 öğrenciyle destek verdi. 

 

  Müdürümüz Savaşçı, proje kapsamında öğrencilerimizin şehrimizin takımını desteklemeye devam edeceğini, bu kapsamda farklı ilçe ve köylerimizden öğrencilerimizin maç öncesi düzenlenecek kültür gezileriyle de şehrimizi daha iyi tanıyacağını belirtti.

1Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
2Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
3Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
4Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
5Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
6Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
7Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Teknolojiden uzaklaştılar, okul bahçesinde toplanarak kitap okudular

Teknolojiden uzaklaştılar, okul bahçesinde toplanarak kitap okudular

13-05-2026 - EĞİTİM

Pilav günü etkinliğinde buluştular

Pilav günü etkinliğinde buluştular

13-05-2026 - EĞİTİM