Numan Cengiz Dualarla Anıldı

Hendekspor’un sportif direktörü iken, iki yıl önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Numan Cengiz’in kabrini ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, vefatının yıl dönümünde Cengiz anısına ilçe merkezinde lokma döktürdü.

İLÇE HABERLERİ - 25-03-2024 18:26 946 kez okundu.

Numan Cengiz Dualarla Anıldı

Başkan Babaoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ile vefatının yıl dönümünde Numan Cengiz’i kabri başında andı.

Cengiz anısına akşam ise ilçe merkezinde lokma döktüren Başkan Babaoğlu, burada yapığı açıklamada “Çok değerli bir kardeşimizi, bundan iki yıl önce ve çok erken kaybettik. Numan kardeşim, Hendekspor’umuz ile özdeşleşen bir isimdi. Yıllarca formamızı giydi, takım kaptanlığımızı yaptı. Nihayetinde sportif direktörlük görevini de layıkıyla yürüten çok başarılı bir kardeşimizdi Numan. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ne duvarlardan resmi, ne de yüreklerden adı silinsin. Saygıyla anıyoruz, çok özlüyoruz” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ