Ortak Akılla Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen başkanlık seçimlerinin ardından hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. 

EKONOMİ - 16-11-2022 14:49 165 kez okundu.

Ortak Akılla Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz 

Bu bağlamda; Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Meclis Başkanı Vedat Böcek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Sağlık İl Müdürü Aziz Öğütlü, Arifiye Esnaf Sanayici ve İş adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Fahri Yeter ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Gümüş, Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Eski Sporcu Enes Erkan, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim ve Kurul Üyesi Nazan Gürsoy, SATSO Meclis Üyesi Şükrü Kılıç, SATSO 4. Meslek Komitesi, 20. Meslek Komitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat Müdürü Suat Güz ve Nazım Berk, SATSO Üyesi İş İnsanları İlhan Cirit ve Erkan Kılınç, Ada Medica Tıp Merkezi Müdürü Hakan Ortalı, Hasırcılar Sokağı ticaret erbapları, Bedri Sefa Kaymak ve Sinan Gürata, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ı makamlarında ziyaret ettiler. 

Seçimlerin ardından başlayan yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen konuklar her iki başkana da görevlerinin başarılı, SATSO Üyeleri için hayırlı geçmesini temenni ettiler.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan ise konuklara iyi dilekleri için teşekkür ederek SATSO’nun çok geniş perspektiften bakarak sorunlara yoğunlaşacağı, kurum ve kuruluş temsilcileri ile sürekli akıl birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Altının kilogram fiyatı 2 milyon 550 bin liraya yükseldi

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 550 bin liraya yükseldi

15-04-2024 - EKONOMİ

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa günü düşüşle tamamladı

15-04-2024 - EKONOMİ