Poligonda Protokol tartışması

Sakarya ev sahipliğinde Arifiye Atış Poligonunda düzenlenen Para Trap Federasyon Kupası Sakarya İl Ormanında düzenlendi. Hem sporcu hem de protokol anlamında geniş katılımın sağlandığı organizasyonda tatsız bir olay yaşandı.

SPOR - 22-09-2022 19:12 819 kez okundu.

Poligonda Protokol tartışması

Sakarya ev sahipliğinde Arifiye Atış Poligonunda düzenlenen Para Trap Federasyon Kupası Sakarya İl Ormanında düzenlendi. Hem sporcu hemde protokol anlamında geniş katılımın sağlandığı organizasyonda tatsız bir olay yaşandı.


Gençlik ve Spor İl Müdür Nevzat İnanç ve TBESF  Atıcılık As Başkanı Halil İbrahim Sarı arasında çıkan madalya verme tartışması turnuvaya gölge düşürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İYİ  Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan,  Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı  Fatih Çelikel, ASKF  Başkanı Yaşar Zımba’nın katıldığı organizasyondaki protokol ve madalya sıralaması nedeni ile çıkan tartışma gündem oldu. 


 İnanç ve Sarı’nın tüm katılımcıların ve protokolün önünde camekânlı bir odaya girerek hararetli bir tartışma yaşadığı öğrenildi. Belediye başkanlarının önünde yaşanan bu olayın ardından kupa töreninin gergin bir ortamda yapıldığı gelen bilgiler arasında. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

21-04-2024 - SPOR

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

21-04-2024 - SPOR