Sakarya Valisi Rahmi Doğan’dan “10 Ocak İdareciler Günü” Mesajı

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, “10 Ocak İdareciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL - 09-01-2026 19:28 1153 kez okundu.

Sakarya Valisi Rahmi Doğan’dan “10 Ocak İdareciler Günü” Mesajı

Vali Doğan mesajında, devletin şefkatli elini milletle buluşturan mülkî idare amirlerinin, kamu düzeninin teminatı olduğunu vurgulayarak, kurumlar arası uyum, güven ve güçlü yönetim anlayışının en önemli yapı taşını oluşturduklarını ifade etti.

Toplumsal iş birliğini güçlendiren koordinasyon anlayışının, hızlı, etkin ve insan odaklı bir yönetimin temelini oluşturduğunu belirten Doğan, mülkî idare amirlerinin üstlendikleri sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getirdiklerine dikkat çekti.

Vali Rahmi Doğan mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi:
“‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ düsturu ile görevlerini vakar, azim ve fedakârlıkla sürdüren tüm mülkî idare amirlerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü gönülden tebrik ediyor, ebediyete irtihal etmiş idarecilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

Sakarya’nın yarınları için 57 gündem Büyükşehir meclisinden geçti

12-05-2026 - GÜNCEL

Bakan Göktaş

Bakan Göktaş "Bakım hizmeti modellerini ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çeşitlendiriyoruz"

11-05-2026 - GÜNCEL