Sakarya Voleybol tam gaz

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Lig’inda fırtına gibi esen Sakarya Voleybol geride kalan 7 haftada 7 galibiyet alarak müthiş bir hava yakaladı. Geçtiğimiz sezon play-offu ıskalayan turuncu siyahlılar bu sezon hedefe tam gaz ilerliyor.

VOLEYBOL - 12-11-2025 12:02 561 kez okundu.

Sakarya Voleybol tam gaz

 

DOLU DİZGİN

Ligin 8.haftasında 15 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'de grubun bir başka iddialı ekibi Afyon Belediyesi'ni ağırlayacak olan Sakarya Voleybol bu müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor. Başantrenör İdris Demir yönetiminde Serdivan Metehan Başar Spor Salonu’nda çalışmalarına devam eden temsilcimizde keyifler yerinde.

DURMAK YOK

Henüz yolun başında olduklarını belirten başantrenör İdris Demir ; ‘ 7’de 7 gibi güzel bir seri yakalamak elbette mutluluk verici. Bizi ve taraftarlarımızı motive eden bir sonuç. Fakat önümüzde play-off için uzun bir yol var. Rehavete kapılmadan aynı disiplinle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda kayıplarda yaşanabilir fakat bizim için en önemli kısım hedefe ulaşmak’’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdivan’ın Sultanları Türkiye Finallerinde

Serdivan’ın Sultanları Türkiye Finallerinde

12-05-2026 - VOLEYBOL

Voleybol turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Voleybol turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

25-04-2026 - VOLEYBOL