Sakarya Büyükşehir Belediyesinden "Şehirlerarası Otobüs Terminali" açıklaması

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinin farklı kişi ve kurumlara devredilmesinin, işletme hakkının verilmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

GÜNCEL - 10-07-2024 22:27 1141 kez okundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinden

Belediyeden yapılan açıklamada, medyada otobüs terminali işletmesinin devredilmesine dair haberlerin yer alması üzerine açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Belediyenin, terminalin işletme hakkının devredilmesiyle ilgili herhangi bir tasarrufunun olmadığı aktarılan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki süreçte de Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan firma ve işletmelerle uyum içerisinde çalışmalarını sürdürecektir. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gerekli düzenleme çalışmaları, iyileştirme işlemleri yapılmakta, misafirlere ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet sunulması için gerekli adımlar kararlılıkla atılmaktadır. Bu anlamda terminalin farklı kişi ve kurumlara devredilmesi, işletme hakkının verilmesi söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Orman yangınlarıyla mücadelede ″mangal kültürü″nün değişmesi gerektiği değerlendirmesi

Orman yangınlarıyla mücadelede ″mangal kültürü″nün değişmesi gerektiği değerlendirmesi

12-08-2026 - GÜNCEL

Başkan Alemdar “Ulaşımda Sakarya’nın geleceğine hizmet edecek projeleri hayata geçiriyoruz”

Başkan Alemdar “Ulaşımda Sakarya’nın geleceğine hizmet edecek projeleri hayata geçiriyoruz”

12-08-2026 - GÜNCEL