Sakarya'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin 2 tutuklama

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili 2 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ - 24-07-2024 15:30 1260 kez okundu.

Sakarya'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin 2 tutuklama

Başpınar Mahallesi'nde 11 Temmuz'da pazar yeri yakınlarında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede tedavileri tamamlanan şüpheliler A.Y. ve A.C.D. gözaltına alındı.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Hendek Adliyesi'ne sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan A.Y. ve A.C.D. tutuklandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 11 Temmuz'da Başpınar Mahallesi pazar yeri yakınlarında gece saatlerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıkmış, Mehmet Ali D. (18), A.Y. (18), A.C.D. (17) ve E.Ü. (18) bıçakla yaralanmıştı.

Sağlık görevlilerince Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ali D, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olaya karıştıkları gerekçesiyle daha önce gözaltına alınan N.Ş, A.T, E.D. ve E.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'da bariyere çarpan tırdaki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sakarya'da bariyere çarpan tırdaki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

12-08-2026 - ASAYİŞ

54 plakalı plakalı tomruk yüklü kamyon kaza yaptı

54 plakalı plakalı tomruk yüklü kamyon kaza yaptı

11-08-2026 - ASAYİŞ