Sakarya’nın doğal lezzetlerini o tanıttı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı “Çaycı Hüseyin” karakteri ile bilinen Alparslan Özmol, Tarihi Köfteci Hacı Bekir’de gerçekleşen reklam çekimlerinde bu kez de sevenlerine “Köfteler, Kabaklar” diye seslendi .

KÜLTÜR - SANAT - 28-01-2023 22:47 1262 kez okundu.

Sakarya’nın doğal lezzetlerini o tanıttı

Alparslan Özmol, hafızalara kazınan bilinen adı ile “Çaycı Hüseyin” Adapazarı İlçesi Karaağaç bulvarında hizmet veren tarihi Köfteci Bekir’de gerçekleşen reklam ve sosyal medya çekimlerine katıldı. İnstagram Fenomeni Musa Kocaoğlu ile birlikte reklam ve sosyal medya çekimlerini gerçekleştiren Özmol, sevenlerine Köfteci Hacı Bekir’in meşhur kendi ürünleri; Islama Köfte, Kabak tatlısı, Vişneli Ekmek Kadayıfı, Ayva Tatlısı ve istenildiğinde bu tatlıların yanında tercih edilen Manda Kaymağı  Keşkek, Kuru Fasulye ve Şıra ve Acı biberini tanıttı. Kendisini yakından izlemek için Köfteci Hacı Bekir’e gelen müşterilere “Çaylar, Köfteler” şeklinde naraları ile çay servisi yapan Alparslan Özmol, sevenlerini kırmadı ve fırsat buldukça selfi  (Öz çekim)yaptı.

Tatlılarda ilgi gördü

Babadan oğula geçen lezzetleri ile müşterilerinin gönüllerine adeta taht kuran Köfteci Hacı Bekir’de gerçekleşen Reklam çekimlerinde meşhur Islama Köfte kadar tatlılarda ilgi gördü. Özmol, tatlıların tanıtıldığı bölümde kameralara “Geyve’nin en meşhur ayva tatlısı, Ayvalar”  Kabak tatlısı için ise “Elmaslar” diye seslendi.

Hepinizi Köfteci Hacı Bekir’e bekliyoruz

Oldukça eğlenceli geçen reklam ve sosyal medya çekimleri ardından konuşan Alparslan Özmol;” Bu gün Reklam ve sosyal medya çekimleri için Köfteci Hacı Bekir’deyim. Meşhur ıslama köftelerimizi yedik. özellikle Ağrı ve Kars’ta yetişen süt danaların kaburga etlerini kullandığı köfteler ile kendine has tarifi ile hazırlanan ağır ağır olarak kömür ateşinde kıvama getirilip servis edilen ıslama ekmeğini herkese tavsiye ediyorum. Hepinizi Hacı Bekir’e bekliyoruz. Adamı hasta etmesinler” dedi...  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tüm Sakarya Ramazan Sokağı’na

Tüm Sakarya Ramazan Sokağı’na

26-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

Karagöz ve Hacivat Ramazan akşamlarının tadı oldu

25-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Reklamı Geç
Advert