Sakaryaspor, 5’te 5 için güzünü Keçirören’i kestirdi.

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak ligde lider ile arasındaki puan farkını 7’e düşüren Sakaryaspor, 5’te 5 için güzünü Keçirören’i kestirdi.

SPOR - 04-02-2023 23:53 553 kez okundu.

 Sakaryaspor, 5’te 5 için güzünü Keçirören’i kestirdi.

Sakaryaspor Haberleri">Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 26.haftasında Pazar günü sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

SIRA KEÇİÖREN’DE

Yeşil Siyahlılar Haftaya 34 puan ile 8’inci sırada girmesine rağmen play-off hattı ile aynı puanı paylaşırken liderinde 7 puan gerisinde bulunuyor. İkinci devre yakaladığı seri ile puan farkını kapatan temsilcimiz şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek ve play-off hattındaki yerini sağlamlaştırmak için Keçiörengücü maçına büyük önem veriyor. Ligde 4’te 4 yapan Sakaryaspor, 5.galibiyet için Pazar günü Ankara ekibini gözüne kestirdi.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Sakaryaspor’un yarın Sakarya Atatürk Stadı’nda oynayacağı Keçiörengücü play-off yarışı açısından büyük öne taşıyor. Yarıştaki rakibinden ilk devrenin rövanşını almak isteyen temsilcimiz taraftarın desteği ile bunu başarmayı hedefliyor. Takımlarını içerde dışarda yalnız bıramayan yeşil siyahlı taraftarların bu karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniyor.5’te 5 Hedefi ile sahaya çıkacak olan Yeşil Siyahlılarda bu karşılaşmanın biletleri pazartesi günü satışa çıkmıştı. Buna göre bu karşılaşmada yine daha önceki maçlarda olduğu gibi üst tribün biletleri satışa çıkmazken Kale Arkası 45 TL, Maraton 65 TL, Numaralı Alt 125 ve Vip Tribün ise 500 TL olarak belirlendi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakaryaspor-Keçiörengücü biletleri satışta

Sakaryaspor-Keçiörengücü biletleri satışta

18-04-2024 - SPOR

Sakaryaspor'da puan kaybedecek kredi kalmadı

Sakaryaspor'da puan kaybedecek kredi kalmadı

18-04-2024 - SPOR