Sakaryaspor-Altay maçında VAR komedisi

Sakaryaspor'un sahasında Altay'ı konuk ettiği karşılaşmada uygulanmaya başlandığı günden beri büyük tartışmalara neden VAR uygulaması bir kez daha gündem oldu.

SPOR - 17-03-2024 22:53 1506 kez okundu.

Sakaryaspor-Altay maçında VAR komedisi

14’üncü dakikada gelişen Altay atağında Çağlayan Menderes’in ceza sahası içersinde topa yaptığı müdahalenin yaklaşık 8 dakika VAR’da incelenmesi ve sonunda ofsayt kararı hem tribünlerden hem ekran başından karşılaşmayı takip eden yeşil siyahlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Karşılaşmayı TRT Spor’dan canlı olarak anlatan Erdoğan Arıkan,  hakemi Ali Yılmaz, VAR hakemleri Neslihan Muratdağı ve Adnan Deniz ile uzun süre devam eden diyaloğunun ardından ofsayt kararı verdiği pozisyonun incelenmeye dahi değer olmadığı yönünde yorumlarda bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın final müsabakasını izledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın final müsabakasını izledi

26-09-2026 - SPOR

Kocaeli Stadyumu Türkiye-Fransa maçına hazır

Kocaeli Stadyumu Türkiye-Fransa maçına hazır

23-09-2026 - SPOR