Sakaryaspor Final için son virajda

Sakarayspor, Süper Lig yolunda play-off finaline doğrudan katılabilmek için ligde oynayacağı Tuzlaspor ve Kocaelispor maçlarından  4 puan çıkarması yeterli olacak.

SPOR - 04-05-2024 17:37 305 kez okundu.

Sakaryaspor Final için son virajda

FİNALE SON VİRAJ
Sakaryaspor, Trendyol 1.Lig’in 33.haftasında sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. TRT Spor’dan dönüşümlü ve Beinsport Connect’ten yayınlanacak olan karşılaşmayı Rize Bölgesi Süper Lig hakemi Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu’nun maçta yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hüseyin Aylak yaparken maçın dördüncü hakemi ise Erdem Demirtaş olacak. 
SON VİRAJ
Süper Lig’e çıkacak üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off etabı için en avantajlı biletin sahibi olacak olan lig üçüncülüğü için Sakaryaspor, çok kritik iki maça çıkacak. Yeşil Siyahlılar ilk olarak Tuzlaspor’u sahasında konuk ederken son hafta ise Kocaelispor’a konuk olacak. İki maçta alacağı 4 puan yeşil siyahlıları playoff finaline doğrudan götürecek. Öte yandan Sakaryaspor’un bugün maçı kazanıp Kocaelispor ve Çorum FK’nın puan kaybetmesi halinde ise temsilcimiz son haftayı beklemeden üçüncülüğü garantileyecek
KÜME DÜŞÜYOR
Sakaryaspor, Süper Lig hesapları yaparken yeşil siyahlıların yarın sahasında konuk edeceği Tuzlaspor cephesinde ise bir başka hesap gündemde. Ligde 34 puan ile 15.sırada bulunan İstanbul ekibi Adanaspor ve Şanlıurfaspor ile kıran kırana bir ligde kalma yarışı içerisinde. Tuzlaspor, Sakarayspor karşısında puan yada puanlar alarak son haftaya ligde kalma umutlarını artırarak girmek istiyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Oğuz Yıldırım, Yeşil Siyahlı forma ile  ikinci şampiyonluğu istiyor

Oğuz Yıldırım, Yeşil Siyahlı forma ile ikinci şampiyonluğu istiyor

18-05-2024 - SPOR

Sakatlıklar Dino'yu yıkamadı

Sakatlıklar Dino'yu yıkamadı

18-05-2024 - SPOR