Sakaryaspor'da değişim rüzgarı

Sakaryaspor ligde 6 haftayı geride bırakırken 4 haftada oynanan oyun yerini değişim rüzgarlarına bıraktı. Sakat ve takıma geç katılanlarında geri dönmesi ile değişim rüzgarları sürecek gibi

SPOR - 22-09-2022 19:13 638 kez okundu.

Sakaryaspor'da değişim rüzgarı

sporexpres.com

 

11 Yıl aradan sonra 2022-2023 sezonunda TFF 1.Lig’e geri dönen Sakaryaspor’da ilk haftalar skor olarak olmasa da oyun mantalitesi olarak sancılı geçmişti. İlk 3 haftada 1 mağlubiyet 2 galibiyet alan yeşil siyahlılar buna rağmen oynanan oyun nedeni ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Özellikle teknik direktör İlker Püren’in 3 maçta 6 puanlık performansına rağmen istifası istenir hale geldi.


NERDEN DEREYE
Keçiören mağlubiyetinin ardından suların iyice kabardığı Sakaryaspor’da 5.haftada Denizlispor karşısında 1-0 geride biten maç kırılma noktası oldu. ilk devrenin ardından ikinci yarıda başlayan fırtına ile 2-1 geri dönen yeşil siyahlılar hemen ardından Samsunspor karşısında bu kez 2-0’dan 2-2 geri dönmeyi başardı. Temsilcimiz bu maçı son dakika golü ile kaybetsede yeşil siyahlı taraftarlar ilk 4 haftanın aksine hem teknik heyet hem de takım için destek mesajları verdiler.


UMUT VERDİLER
Yabancı oyunculardan Kasongo ve Donkor dışında ilk haftada verim alamayan yeşil siyahlılar Nalepa ve Woolery’nin yeni sistemde daha etkili olması ile dikkat çekti. Takıma sakatlığı nedeni ile geç katılan Odise Roshi ve idman ve maç eksikleri bulunan Karavets ve Milosoviç ise yine Samsunspor maçı sonrası gelecek için umut veren isimler oldular. Yeşil Siyahlı taraftarlar bu isimlere Emirhan ve Yasin’in katılması ile ivmenin yukarı doğru gitmesini umuyor.


DAHA İYİSİ İÇİN
Sakaryaspor teknik direktörü İlker Püren oyun sistemi yaptıklarını değişimin meyvelerini topladıklarını belirterek; Bu yeni sistemin daha verimli çalışması için büyük çaba harcıyoruz. Oyuncularımızda büyük özveri gösteriyor. Gerek sakatlık gerek takıma sonradan katılanlarında tam anlamı ile katkı vermesi ile taraftarı daha çok heyecanlandıran ve sonuç alan bir takım haline geleceğimize inanıyorum’’ dedi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

Nehrin Çocukları yalnız bırakmadı

21-04-2024 - SPOR

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

Sakarya Protokolü Tribünden İzledi

21-04-2024 - SPOR