Sapanca’dan Başkan Yüce’ye teşekkür

Büyükşehir Belediyesi, Sapanca’nın yüksek kesimlerinde bulunan 3 mahallenin içme suyu sorununu 4 adet su deposuyla çözüme kavuşturacak. İnşa edilecek depolar sayesinde İkramiye, Yanık ve Memnuniye mahalleleri kesintisiz içme suyuyla buluşacak.

YEREL - 17-11-2022 21:57 313 kez okundu.

Sapanca’dan Başkan Yüce’ye teşekkür

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Sapanca İkramiye, Yanık ve Memnuniye mahallelerinin üst kesimlerine 4 adet içme suyu deposu inşa edecek. Yanık Mahallesi’ne 50 metreküplük, İkramiye Mahallesi’ne 25 metreküplük ve Memnuniye Mahallesi’ne 2 adet 25 metreküplük yapılacak depolar sayesinde bölgelerde yaşanan su kesintisi sorunları tarihe karışacak. Çalışmaların hızla devam ettiği üç mahallede depoların yapımı ve bağlantılarının güçlü altyapı ile buluşturulması sonucunda bölge halkının musluklarına içme suyu kesintisiz şekilde ulaşacak. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Memnuniye Mahalle Muhtarı Mahmut Kılıç ise mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

 

Memnuniye Mahallesi’nden Başkan Yüce’ye kesintisiz içme suyu teşekkürü

Memnuniye Mahalle Muhtarı Mahmut Kılıç, “Mahallemizde uzun zamandan beri su kesintileri yaşanmaktaydı. Bu kesintiler özellikle yaz aylarında bizlere sorun oluşturuyordu. Bu konuda şikayetimizi dile getirdiğimizde kısa sürede çözüm odaklı çalışmaların başladığını gördük. Çok şükür mahallemizin hem alt bölgesini hem de üst bölgesini besleyecek iki adet depo inşa ediliyor. Depo çalışmalarının sonucunda ise su kesintisi sorunu tamamen sona erecek. Mahallemiz kesintisiz içme suyuyla buluşacak. Bizlere verdiği değer ve mahallemize sunduğu hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye mahalle halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

Sarıdede Mahallesi’nde 6 Sokak Asfaltlandı

26-03-2024 - YEREL

Numan Cengiz Dualarla Anıldı

Numan Cengiz Dualarla Anıldı

25-03-2024 - YEREL

Reklamı Geç
Advert