Serdivan Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Serdivan Belediye Meclisi bir aylık yasama tatilinin ardından Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında bir araya gelerek, Eylül Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İLÇE HABERLERİ - 04-09-2023 15:52 634 kez okundu.

Serdivan Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Gündem öncesi söz alan Başkan Alemdar, geçtiğimi aylarda bulunan ve yasama tatili süresinde olan Aşure Günü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Malazgirt Zaferi ve Zafer Bayramı ile ilgili konuştu.

Çanakkale'de çıkan orman yangınları ile ilgili üzüntüsünü dile getiren Alemdar, afetlerin yaşamımız üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak ve afetleri önlemek amacıyla tüm imkanlarla çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Daha sonra gündemde yer alan 5 madde oylama yapılarak karara bağlanırken bir sonraki meclis toplantısının 2 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılacağını duyuruldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

Kazımpaşa Yolunda Asfalt Öncesi Hazırlık

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

*“Kadın ve Savaş” Tiyatrosu Serdivan’da Sahnelenecek*

08-01-2025 - İLÇE HABERLERİ