Sipahi Sokak’ta Trafiğe Kapatılacak Saatler Belli Oldu

Serdivan Belediyesi’nin girişimleriyle, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan 2025/81 sayılı karar doğrultusunda, Sipahi Sokak’ın 11 Ağustos Pazartesi gününden itibaren her gün 14.00 ile 02.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacağı bildirildi. UKOME Genel Kurulu’nda onaylanan bu düzenleme ile bölgedeki yaya güvenliğinin artırılması ve çevre sakinlerinin yaşam kalitesinin iyileştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

İLÇE HABERLERİ - 09-08-2025 04:58 417 kez okundu.

Sipahi Sokak’ta Trafiğe Kapatılacak Saatler Belli Oldu


 

Yaya Güvenliği ve Yaşam Kalitesi Ön Planda
 

Özellikle akşam saatlerinde yoğunlaşan araç trafiği ve gürültü kirliliğinin önüne geçilmesinin amaçlandığı dile getirilirken, yaz aylarında yaya hareketliliğinin yüksek olduğu bu bölgede, vatandaşların aileleriyle birlikte daha güvenli bir ortamda vakit geçirebilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

 

Uygulama Düzenli Olarak Takip Edilecek

 

Serdivan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, uygulamanın düzenli olarak takip edileceği ve ihtiyaç duyulması halinde gerekli düzenlemelerin yapılacağı bildirildi. Ayrıca vatandaşların görüş ve önerilerinin sürece dahil edileceği ifade edildi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdivan’da asfalt işlemi başladı

Serdivan’da asfalt işlemi başladı

13-05-2026 - İLÇE HABERLERİ

Serdivan’da asfalt işlemi başladı

Serdivan’da asfalt işlemi başladı

13-05-2026 - İLÇE HABERLERİ