Terminal çalışanlarına yangına müdahale eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitimlerini sürdürüyor. Olası afet durumunda alınması gereken önlemler, afet anında sergilenecek aksiyonlar ve risk azaltma yöntemleri konusunda Büyükşehir itfaiye ekipleri, hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriyor.

ASAYİŞ - 20-12-2023 15:35 834 kez okundu.

Terminal çalışanlarına yangına müdahale eğitimi

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kademeli olarak gerçekleştirilen Afet ve Acil Durum eğitimleri devam ediyor. Son olarak Terminal Şube Müdürlüğü çalışanlarına yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi. İş esnasında yaşanabilecek yangın vakalarına karşı nasıl müdahale edileceğini öğrenen kurum çalışanları, tatbikatla uygulamalı eğitimle deneyim sahibi oldu.

 

İtfaiye ekipleri tarafından verilen eğitim kapsamında yangın ve yangın tüpü çeşitleri, yangın tüpü kullanımı, tüple müdahalede alınacak önlemler ve tedbirler, kurum içi görev dağılımı ve yangına müdahale teknikleri işlendi. Kurumdan yapılan açıklamada, kurum çalışanlarının bilinçlenmesi ve teknik donanım kazanması için eğitimlere devam edileceği bildirildi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sakarya'da bariyere çarpan tırdaki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sakarya'da bariyere çarpan tırdaki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

12-08-2026 - ASAYİŞ

54 plakalı plakalı tomruk yüklü kamyon kaza yaptı

54 plakalı plakalı tomruk yüklü kamyon kaza yaptı

11-08-2026 - ASAYİŞ