TÜBİFED’ten 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu TÜBİFED Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Kırık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

GÜNCEL - 17-03-2024 15:43 266 kez okundu.

TÜBİFED’ten 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

TÜBİFED Başkanı Necmettin Kırık mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de Çanakkale Zaferidir. Kutsal vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ‘Şehitler Günü’nü onurla yâd ettiğimiz bugün, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, bütün dünyayı şaşkınlık içinde bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Biran bile tereddüte kapılmadan, canlarını seve seve feda ederek ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu eşsiz zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde nihai zafere ulaşılan Kurtuluş Savaşı’na da meşale olmuştur. Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emanetinizi daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz. Bugün bizlere düşen görev ise şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal topraklara aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenle devretmektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yusuf Alemdar

Yusuf Alemdar "Milletin tercihine hürmet göstereceğiz"

27-04-2024 - GÜNCEL

Sakarya'da toz taşınımı etkili oluyor

Sakarya'da toz taşınımı etkili oluyor

27-04-2024 - GÜNCEL