TÜRK-İŞ KRİZ MASASI TOPLANDI

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkez olmak üzere toplamda 10 ili etkileyen 7.7’lik ve 7.6’lık deprem felaketleri neticesinde yapılacak acil yardımları görüşmek üzere TÜRK-İŞ Kriz Masası Genel Başkan Ergün ATALAY başkanlığında toplandı.

EKONOMİ - 07-02-2023 16:59 440 kez okundu.

TÜRK-İŞ KRİZ MASASI TOPLANDI

Depremin yol açtığı hasarın giderilmesi ve bölgede yaşayan yurttaşlarımızın acil ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde temini açısından, TÜRK-İŞ bölge ve il temsilcilerinin koordinasyonunda Kriz Masası oluşturulmuştu. TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan AĞAR, depremin ilk saatlerinde bölgeye hareket ederek TÜRK-İŞ Bölge ve İl Temsilcileri ile bir araya geldi. Genel Mali Sekreter Ramazan AĞAR koordinasyonunda bölgede bulunan heyet, deprem bölgesinin acil ihtiyaçlarını içeren bir rapor oluşturdu.

Bu rapor doğrultusunda TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY başkanlığında toplanan Kriz Masası, deprem bölgesine gönderilecek öncelikli ihtiyaçları belirledi.

Deprem bölgesinin öncelikli ihtiyaçlarının başında barınma, ısınma ve gıda gereksinimi olduğu, toplanan yardımların da hızlı bir şekilde depremzedelere ulaşması gerektiği belirtildi.

TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve sendika Genel Başkanlarının görüşleri alındığı toplantıda toplanan yardımlar TÜRK-İŞ Kriz Masası koordinesinde bölgeye hareket ettirildi. Bölgeye koordineli bir şekilde yardımların en hızlı şekilde ulaştırılması için Kızılay, AFAD ve deprem bölgesindeki valilikler ile işbirliği halinde gönderildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Toyota'dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı

Toyota'dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı

27-03-2024 - EKONOMİ

ASAŞ, Tüm İştiraklerini SAP Business One Çatısı Altında Topluyor

ASAŞ, Tüm İştiraklerini SAP Business One Çatısı Altında Topluyor

26-03-2024 - EKONOMİ

Reklamı Geç
Advert