Türkiye İttifakı’na Sakarya’dan start verecekler

Türkiye Konuşuyor isimli programda bir araya gelecek olan 15 siyasi Parti genel Başkanı, “Türkiye İttifakı’nı Sakarya’dan start verecek. 

SİYASET - 18-01-2023 08:26 240 kez okundu.

Türkiye İttifakı’na Sakarya’dan start verecekler

15 Siyasi parti genel başkanı 21 Ocak Cumartesi 2023 tarihinde Sen Otel’de gerçekleşecek programda bir araya gelecek. “Türkiye Konuşuyor”  isimli programa; Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, Güç Birliği Partisi Genel Başkan Ali Karnap, Osmanlı Partisi Genel Başkanı Habib Geleş, Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Hakkı Kargın, Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt, Merkez Partisi Genel Başkanı Prof. Abdürrahim Karslı, Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ve Türkiye İttifakı Genel Sekreteri ve Sözcüsü İbrahim Kıprızlı’nın yanı sıra Sakarya İl ve İlçe Başkanları katılacak.

Anadolu Birliği Partisi (ABP)Sakarya  İl Başkanı Sinan Daşdemir, “Türkiye Konuşuyor”  programına ilişkin yaptığı açıklamasında; “2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi, 13. Türkiye cumhurbaşkanını belirlemek için en geç 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimdir. 2023 Türkiye genel seçimleri ile aynı gün yapılacak. Bilindiği üzere Cumhur ve Millet İttifakları var. Şen Otel’de 15 Siyasi Parti Genel Başkanı katılımı ile ‘Türkiye Konuşuyor’ isimli programı gerçekleşecek. Bu programda Türkiye İttifakı kamuoyuna duyurulacak. Bu programının Sakarya’da olması ve ittifakın startının İlimizde açıklanması bizleri mutlu etmektedir. Programa tüm Sakarya Halkımızı bekliyoruz” dedi.   

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti’de İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Ak Parti’de İstişare Toplantıları Devam Ediyor

16-04-2024 - SİYASET

CHP’li Keleş’ten vatandaşa ‘Aç Türkler’ diyen AKP’liye tepki

CHP’li Keleş’ten vatandaşa ‘Aç Türkler’ diyen AKP’liye tepki

15-04-2024 - SİYASET