"Yurttan Sesler Korosu" Moral Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sakarya Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu “Yurttan Sesler Korosu”, 30 Ekim’de verecekleri konser öncesinde Sezginler Uygulama Oteli’nde düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. 

KÜLTÜR - SANAT - 21-10-2025 21:09 565 kez okundu.

 

Yurtlarda barınan ve gençlik merkezinin gönüllüsü gençlerden oluşan koro üyeleri, uzun süredir büyük bir özveriyle çalışarak dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sunmaya hazırlanıyor.

Programa Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz da katılım sağladı. Boz, gençlerle bir araya geldiği moral konuşmasında, sanatsal faaliyetlerin gençlerin gelişimindeki önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin bu tür sanatsal faaliyetlerde yer alması bizleri gururlandırıyor. Sanatın birleştirici gücüyle daha güçlü bir gençlik için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şiir ve Musiki Kubbealtı’nda Buluştu

Şiir ve Musiki Kubbealtı’nda Buluştu

24-09-2026 - KÜLTÜR - SANAT

Şiir ve Musiki Aynı Akşamda Buluşacak

Şiir ve Musiki Aynı Akşamda Buluşacak

23-09-2026 - KÜLTÜR - SANAT